Professionaliteit

We willen bij de klein bron graag goede zorg bieden. We doen uiteraard ons uiterste best om dit veilig en naar ieders tevredenheid te doen.


Veilige mensen:


Lonneke is de initiatiefnemer van de kleine bron. Zij heeft veel ervaring binnen de zorg en heeft verschillende opleidingen en cursussen gedaan op het gebied van complementaire (palliatieve) zorg en watertherapie. Lonneke is liefdevol, stil en voelt goed aan wat jij nodig hebt.


Annelies werkt al jaren met veel liefde in de zorg. Ook zij weet veel van complementaire zorg en heeft samen met het team veel water ervaring opgedaan. Annelies kan goed luisteren en zorgt graag voor je.


Alice werkt al langere tijd als vrijwilliger in de zorg. Voor de kleine bron heeft zij ervaring opgedaan met zowel watertherapie als met complementaire zorg. Alice is zacht, observeert goed en ziet daardoor goed hoe ze er voor je moet zijn.

Onze medewerkers hebben allemaal een verklaring omtrent gedrag en worden geselecteerd op betrokkenheid en betrouwbaarheid.Veilige omgeving:

Het water in ons zwembad wordt zonder chloor gereinigd en door een gespecialiseerd bedrijf gecontroleerd. Ook legionella controles worden regelmatig uitgevoerd.

De wellness is ecologisch gebouwd met natuurlijke materialen waardoor we een heel fijn binnenklimaat hebben.

We laten verder uiteraard regelmatig onze tillift en andere hulpmiddelen controleren door een specialistisch bedrijf.


Veilig omgaan met jou en je gegevens:

Hieronder vind je linkjes naar documenten over de manier waarop wij met privacy, veiligheid en klachten omgaan.

Privacy beleid

Algemene voorwaarden

Veiligheidsbeleid

Meldcode huiselijk geweld

Klachten procedure


Onze gegevens:

Adres: Driftweg 24, 3921 DS Elst Utr
Rekeningnummer: NL94TRIO0379692430
Kvk nummer: 73821349
Inschrijfnummer ZZP Nederland: 11115924
AGB code: 22221939