Bezoeken

Als je een bezoek aan de kleine bron wil brengen kun je via welkom@dekleinebron.nl een dagdeel reserveren.*


Als we je aanmelding binnen hebben én we denken dat je baat gaat hebben bij de kleine bron dan bevestigen we je reservering als definitief. Je krijgt van ons dan een vragenlijst zodat we zo goed mogelijk voorbereid zijn op je komst.**


Momenteel hebben we ruimte op:

-maandagochtend
-dinsdagochtend en middag
-woensdagochtend en middag
-donderdagochtend, middag en avond
-vrijdagochtend en middag
-zaterdagochtend

Voor andere dagen kun je ons natuurlijk ook mailen, je kunt dan op de wachtlijst of we bellen je als er iemand een keer uitvalt.


Tarieven

Dagbesteding per dagdeel van 2,5 uur: € 180,00 ***

Dit tarief is inclusief brontherapie op maat, alle gebruiksmaterialen en is gebaseerd op één op één begeleiding.


Een bezoek kan betaald worden vanuit het PGB als dagbesteding.
Heb je geen PGB of zorgindicatie en kun je een bezoek aan ons niet betalen? Doe dan een aanvraag bij stichting de kleine bron.


Als je een bezoek brengt aan de kleine bron, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.


*De kleine bron is er voor kinderen tot 18 jaar. In principe komt er telkens één bezoeker per dagdeel. Wil je graag samen met iemand anders komen, dan is dat geen probleem. Neem contact met ons op als je dit zou willen, dan kijken we samen naar wat er mogelijk is!


**Bij de kleine bron kunnen we geen voorbehouden medische handelingen verrichten. Mocht dit nodig zijn tijdens je bezoek vragen we je om zelf iemand mee te nemen die daarvoor kan zorgen. Overleg vooral met ons over wat jouw wensen en onze mogelijkheden zijn!


***We maken bij de kleine bron geen winst. Als er geld overblijft dan doneren we dit aan stichting de keine bron. We willen hierin transparant zijn, je kunt daarom altijd de jaarstukken bij ons opvragen.